Current Affairs in English

18 September 2022 Current Affairs in English . Today’s Current Affairs , 18 September 2022 Current Affairs in English .

Daily Current Affairs . Today’s Current Affairs . 18 September Current Affairs in English . Current Affairs Today .

ONE LINERS CURRENT AFFAIRS

(1) In which state of India Vedanta-Foxconn Group is ready to make semiconductor ?

Ans : Gujarat

(2) When is the World Lymphoma Awareness Day observed ?

Ans : 15 September

(3) Who has become the first cricketer to have 50 million followers on Twitter ?

Ans : Virat Kohli

(4) Recently which cricketer has announced retirement from all forms of cricket ?

Ans : Robin Uthappa

(5) Who has won the title of SAFF U-17?

Ans : India

(6) Recently which state government has increased the minimum wage by 67 percent ?

Ans : Sikkim

(7) According to Fitch, what is the economic growth rate estimated to be ?

Ans : 7

(8) When is World Ozone Day celebrated ?

Ans : 16 September

(9) Which state has ranked first in terms of maximum industrial investment in the year 2022 ?

Ans : Andhra Pradesh

(10) Who is the best Male player in ICC of August ?

Ans : Sikender of Zimbabwe

CURRENT AFFAIRS ONLINE TEST

FREE QUIZZES CLICK HERE

जैसा कि आप सब जानते है करंट अफेयर्स सभी सरकारी नोकरियों के लिए कितनी ज्यादा महत्वपूर्ण है । बिना करंट अफेयर्स के आप किसी भी एग्जाम में अच्छे नम्बर नही ला सकते । इसीलिए आपको प्रतिदिन करंट अफेयर्स पढ़ना बहुत महत्वपूर्ण है । upsc के एग्जाम में तो करंट अफेयर्स बहुत ज्यादा पूछी जाती है ।

Current Affairs For Railway Exams , Current Affairs For Upsc Exams , Current Affairs For SSC exam , Current Affairs For State Level Government Exams.

18 September 2022 Current Affairs in English for all Government Exams . Current Affairs For Upsc Exams .

Most Important Current Affairs in English . And Also here You can get weekly current affairs , monthly current affairs and latest current affairs . Current affairs in English , Today’s Current Affairs in English , Current Affairs Today’s .

SOME OTHER CATEGORIES

LATEST JOBS CLICK HERE
ALL FREE QUIZZES CLICK HERE
TOP 10 IN WORLDCLICK HERE
YOUTUBE CHANNELCLICK HERE
TELEGRAM GROUPCLICK HERE

आपको हमारी वेबसाइट पर रोज़ करंट अफेयर्स पढ़ने को मिल सकती है । इसके लिए आप हमारे व्हाट्सएप्प ग्रुप 9068790786 से जुड़ सकते है या रोज़ हमारी वेबसाइट पर visit कर सकते है । एक साल की करंट अफेयर्स हिंदी में यहां आपको मिलजयगी। जल्दी ही सब एग्जाम के सिलेबस आपको यही मिलेंगे ।

आज की करंट अफेयर्स में हमने देश विदेश की खबरे औऱ भारत मे वर्तमान में क्या चल रहा है ये सब बताया है । आपको करंट अफेयर्स upsc के एग्जाम के लिए बहुत फायदेमंद है । अगर आप रोज हमारे यहां से करंट अफेयर्स पढ़ोगे तो आपके करंट अफेयर्स से एक भी नंबर नही कटेगा ।

Topic Cover in This Article : Today’s important news , latest current affairs , today’s current affairs , sports news , political news , national news , international news and important facts , gktoday in hindi , current affairs in hindi , gk today current affairs , daily current affairs , current gk in hindi , latest current affairs questions and answers and current affairs for upsc , Current Affairs PDF , current affairs quiz , current affairs 2022 pdf , Gk current affairs 2022 , current affairs 2022 of India.

आपको 18 September 2022 की current affairs कैसी लगी ये आप comments box में जरूर बताएं । ओर आपको अगर हमारी दी गयी जानकारी अच्छी लगी हो तो आप हमारे TELEGRAM CHANNEL को जॉइन कर सकते हो । जिसका लिंक ऊपर दिया गया है ।

THANKS.